Νίκος Αποστολόπουλος - Ιδρυτής/Αρχισυντάκτης "Unlocking theTruth Project"

Εκτόπλασμα: Η φυσική απόδειξη της επικοινωνίας με τους νεκρούς 
Παρίσι, 1910. Κατά τη διάρκεια τελετής επίκλησης πνευμάτων, οι παρευρισκόμενοι γίνονται μάρτυρες μιας αλλόκοτης σκηνής.  Το περίφημο μέντιουμ Marthe Beraud πέφτει σε κατάσταση καταληψίας ενώ από τις οπές του σώματός της αρχίζουν να αναβλύζουν μεγάλες ποσότητες εκτοπλάσματος, πάνω στο οποίο εμφανίζεται ένα παράξενο πρόσωπο!
Είναι δυνατόν να υπάρχει μια γαλαξιακή ομοσπονδία από εξωγήινους που επιβλέπουν τη Γη; Κι αν ναι, ποιοι είναι, από πού έρχονται, τι άφησαν πίσω τους, και πότε θα επιστρέψουν; Μήπως δεν πρόκειται για εξωγήινους, αλλά για μεγάλες κρατικές μυστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα μιας τρελής απόρρητης τεχνολογίας για να ελέγχουν και να τηλεχειρίζονται κατά βούληση, την ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά;

Οι δαίμονες της Κρήτης. Μυστηριώδη περιστατικά δαιμονισμού που συντάραξαν το Πανελλήνιο

Στην Κρήτη υπάρχει έντονο το στοιχείο του μεταφυσικού και η σύγχρονη ιστορία της με τ ‘ατράνταχτα υπερφυσικά γεγονότα της την κράτησε σε διαρκεί αναστάτωση, γιατί τέτοια ήταν τα συμβάντα. Τραγικά! Καταπληκτικά! Απίθανα!  

 
Τα κρανία που ουρλιάζουν
Για χιλιάδες χρόνια σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο οι άνθρωποι πίστευαν ότι η ψυχή διατηρείται στο κρανίο μετά το θάνατο. Η δύναμη των κρανίων έχει πολύ ισχυρές και βαθιές ρίζες στη ζωή των αρχαίων ανθρώπων σε όλες τις ηπείρους. Στην Κέλτικη ιστορία η συμβολική σημασία του κρανίου ασχολείται με μερικά πολύ βαθιά θέματα. Στοιχεία όπως η παροδικότητα, η δύναμη, το πνεύμα και οι πύλες της νέας κατανόησης. Οι Κέλτες θεωρούσαν το κεφάλι ή το κρανίο ως την έδρα της εξουσίας και μερικά κείμενα δείχνουν το κρανίο ως το σπίτι της ψυχής.
 
Η Πεντέλη δεν αποτελεί μονάχα μια απλή γεωλογική και γεωγραφική αναφορά, αλλά αναδεικνύει και εκπέμπει μια σειρά σημαντικών παραμέτρων που σε προκαλούν να τις εξερευνήσεις. Είναι ένα όρος που η σημειολογία του σηματοδοτεί «ταξίδια» μακρινά στα βάθη του ιστορικού χρόνου, εκεί που η ιστορική απόδειξη συναντά την ομίχλη της παράδοσης, της λαογραφίας, και του θρύλου. Η Πεντέλη είναι ο νούμερο ένα γνήσιος τόπος υψηλού μυστηρίου στην Αττική, και μάλιστα ένας τόπος που έχει να δώσει πολλά στο σύγχρονο ερευνητή. 
 
Ήταν οι άνθρωποι της Νεολιθικής εποχής κάτοχοι «υψηλής γνώσης;» Αποτελούν οι Γραμμένες Πέτρες ένα παγκόσμιο παλαιολιθικό κώδικα επικοινωνίας; Μήπως είναι αποτέλεσμα διδαχής ανώτερων διανοιών, ακόμα και κληρονομιά από διαστημικούς επισκέπτες της γης; Ποιοι είναι οι δημιουργοί τους και ποια η σημασία ύπαρξης τους; Ποιες είναι οι θρησκευτικές και φιλοσοφικές ιδέες πίσω από αυτή τη διάδοση των πετρογλυφικών; 

Μέντιουμ προφητεύει ευτυχία για το 1960, διαρκή ειρήνη, και ανακάλυψη του φαρμάκου για τον καρκίνο – Ο άνθρωπος θα κατακτήσει το διάστημα – Οι πρώτες φωτογραφίες της Γης - Πυρηνοκίνητο διαστημόπλοιο θα σταλεί στον Άρη με τρεις αστροναύτες – Τα αλλόκοτα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που ζουν σε άλλους πλανήτες – Ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Άνδρο – Μυστηριώδες σφύριγμα αναστατώνει ένα χωριό… Ενδιαφέροντα και παράξενα άρθρα από μια άλλη εποχή που μοιάζουν εντελώς επίκαιρα. Μια εποχή που ο ελληνικός τύπος κατακλυζόταν από χιλιάδες άρθρα και πρωτοσέλιδα που αφορούσαν τα παραφυσικά φαινόμενα. Μια τόσο μακρινή και σχετικά κοντινή εποχή, που οι εφημερίδες δεν ήταν εχθρικές απέναντι στο παραφυσικό και τα ανεξήγητα φαινόμενα. Φίλοι και φίλες, καλώς ήλθατε στο …1960!!! 

Στις 29 Νοεμβρίου 1809, ο Μπέντζαμιν Μπάτχερστ, υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών, ήταν έτοιμος να ανεβεί σε μια άμαξα έξω από ένα πανδοχείο κοντά στο Βερολίνο. Πήγε να κοιτάξει μια τα άλογα και εξαφανίστηκε για πάντα. Τον Ιούνιο του 1900, ο Σέρμαν Τσέρτς μπήκε μέσα σ’ ένα εργοστάσιο μπαμπακιού κοντά στην λίμνη Μίσιγκαν των Η.Π.Α.. Δεν ξαναβγήκε ποτέ από εκεί μέσα και ούτε βρέθηκε πουθενά. Ο Φορτ επινόησε τη λέξη «τηλεμεταφορά» για να περιγράψει τη βίαιη απόσπαση ενός ανθρώπου ή πράγματος από ένα μέρος – ή από ένα επίπεδο ύπαρξης – προς ένα άλλο από δυνάμεις άγνωστες και αόρατες. Ανάλογα με το γούστο του καθενός, οι δυνάμεις αυτές αποδόθηκαν στο Θεό, στο Διάβολο, σε πνεύματα, νεράιδες και φυσικά σε εξωγήινους.

Οι Άγγελοι της Μονς

Στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν διαδοθεί ευρέως διάφορες ιστορίες, άλλοτε υπερβολικές, άλλοτε αληθοφανείς, οι οποίες πέρασαν σθεναρά στη συνείδηση του κόσμου, ώστε πολλές εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να βρίσκουν έδαφος. Μία από αυτές τις ιστορίες διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της μάχης του Mons, όταν έπεσε στην αντίληψη χιλιάδων στρατιωτών Βρετανών αλλά και Γερμανών ένα περίεργο φαινόμενο, κινούμενων αγγελικών σκιών πάνω από τους μαχόμενους στρατιώτες. Μια υπερφυσική δύναμη που έσωσε τα Συμμαχικά στρατεύματα κατά την υποχώρηση από την Mons. Στήλες ολόκληρες του αγγλικού τύπου διατέθηκαν για την περιγραφή του φαινομένου αυτού, και διάφορες εξηγήσεις δόθηκαν από τους ασχολούμενους περί ψυχικών και πνευματιστικών φαινομένων. 

Νταβέτι: Η μυστικιστική τελετή της Κρήτης

Το Νταβέτι είναι μια παμπάλαια μαγική, για ορισμένους δαιμονική, τελετή που γινόταν πριν από λίγα ακόμη χρόνια στην Κρήτη, ιδιαίτερα στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μια αναφορά με την ίδια ονομασία συναντάμε και στις παραδόσεις της Σύρου, γεγονός που φανερώνει ότι η τελετή είχε γίνει ευρύτερα γνωστή πέρα από τις ακτογραμμές της Κρήτης.

Οι μυστηριώδεις κλήσεις SOS που δύο αδέρφια λένε ότι κρυφάκουσαν σε διαστημικές μεταδόσεις

Μεταξύ του τέλους της δεκαετίας του 1950 και τις αρχές της δεκαετίας του 1960, δύο αδέρφια από το Τορίνο της Ιταλίας που άκουγαν στο όνομα Achille και Giovanni Judica Cordiglia, παθιασμένοι με τις τηλεπικοινωνίες και υποστηριζόμενοι μόνο από απίστευτη θέληση και ενθουσιασμό, όπως πολλοί άλλοι ραδιοερασιτέχνες, κατασκεύασαν  στο σπίτι τους με αυτοσχέδια μέσα που προέρχονταν κυρίως από περισσευούμενο πολεμικό εξοπλισμό του Β’ ΠΠ, έναν σταθμό ακρόασης ραδιοφώνου, χάρη στον οποίο πρώτοι, και συχνά μοναδικοί σε εκείνα τα περιπετειώδη χρόνια που ο διαστημικός αγώνας ήταν συνεχώς στα χείλη και στις σκέψεις όλων, να συλλάβουν τα σήματα που εκπέμπονταν από τεχνητούς δορυφόρους αλλά και τις φωνές των αστροναυτών που μεταδίδονταν από το διάστημα. 

Το τρένο της Zanetti

Υπάρχουν πολλές παράξενες ιστορίες στον κόσμο που είναι αδύνατο να πιστέψουμε και αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος έχει πολλά ακόμα να ανακαλύψει. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στην Ιταλία το καλοκαίρι του 1911.

Η μακρά ιστορία της δίωξης της μαγείας

Από τις απαρχές της ιστορίας, οι άνθρωποι πίστευαν σε θρησκείες πολυθεϊστικού τύπου, λατρεύοντας μια πλειάδα θεών και πνευμάτων. Με την πρόταση ενός μονοθεϊστικού θρησκευτικού συστήματος, ο Χριστιανισμός σκόπευε να αλλάξει από τη βάση αυτή την παλιά κατάσταση πραγμάτων που είχε διαρκέσει για αιώνες. Ωστόσο, οι παλιές παραδόσεις είχαν βαθιές ρίζες στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων, γεγονός που έκανε την Εκκλησία να αισθάνεται ότι απειλείται. Αυτή η σύγκρουση μεταξύ των παλιών παραδόσεων και της χριστιανικής λατρείας είχε ως αποτέλεσμα μια μακρά ιστορία δίωξης των μαγισσών. 

Στίγματα: Τα σημάδια του Χριστού

Τα στίγματα, δηλαδή οι πληγές της σταύρωσης του Ιησού που εμφανίζονται στο σώμα ενός χριστιανού, θεωρούνται στη δυτική νοοτροπία το σημάδι εκείνο που συνδέεται περισσότερο με την αγιότητα από οποιοδήποτε άλλο. Σύμφωνα με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, η παρουσία στίγματος είναι σημάδι μυστικιστικής ένωσης με τα βάσανα του Χριστού.